Brugervenlige mobiltelefoner til ældre kan også være elegante

Ny emporiaELEGANCE mobiltelefon til ældreemporia Telecom lancerer nu emporiaELEGANCE, der er en brugervenlig mobiltelefon specielt udviklet til ældre, og som skiller sig ud med sit minimalistiske og strømlinede design. Nu skal den ældre generation nemlig være både mobil og stilbevidst.

Den senere tids fokus på at bringe den ældre generation ind i den mobile æra, har sat skub i handlen af ældrevenlige mobiltelefoner og produktudviklingen af mobiltelefoner til ældre. Imens flere og flere ældre kommer med på den mobile bølge, bliver udbuddet af ældrevenlige mobiltelefoner også mere raffineret. Den nye emporiaELEGANCE understreger denne udvikling med et elegant og flot design, samtidig med at telefonen rent teknologisk er udviklet særligt i forhold til den ældre generations behov.

“Hos emporia lytter vi meget til vores målgruppe, så vores produkter hele tiden er i tråd med deres behov og ønsker – og med emporiaELEGANCE imødekommer vi den del af vores målgruppe, der, udover et brugervenligt produkt, også lægger vægt på designet,” fortæller Lars Jørler, landechef hos emporia Telecom.

At gøre ældre mennesker trygge ved mobiltelefoni handler om at gøre produktet simpelt og nemt at anvende for brugeren:

“Ligesom vores andre mobiltelefoner er telefoner er emporiaELEGANCE kendetegnet ved, at den kun indeholder de mest basale funktioner, såsom opkald, sms og eksempelvis alarm. Dermed kan den ældre bruger være mobil med en god og tryg oplevelse.”

emporiaELEGANCE mobiltelefon til ældre er desuden udstyret med en række seniorvenlige features, der har afgørende betydning for den ældre generation, som ikke har moderne teknologier inde under huden. Blandt andet har mobiltelefonen et meget simpelt menu-system, som den ældre bruger kan betjene ved tryk på en enkelt knap. Samtidig sikrer de store taster, at mobiltelefonen er meget nem at betjene, og den specielle OLED-farveskærm, giver en høj lysstyrke og stor kontrast, så det er nemmere at læse teksten på displayet. Mobiltelefonens højttaler leverer desuden ekstra høj lyd, hvilket gør den særligt velegnet til hørehæmmede.

emporiaELEGANCE mobiltelefon til ældre er fremstillet af materialer i høj kvalitet og fås i hvid, sort m. stål og bronze m. guld. Med emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre følger desuden oplader, batteri og en vejledning på dansk. Dertil kommer matchende tilbehør i form af oplader til bilen, læderetui samt en mobiltelefonklips til bæltet.

Om emporia Telecom
Emporia Telecoms filosofi er, at ældre skal kunne kommunikere nemt og enkelt via mobiltelefonen. Målgruppen er primært seniorer, der har behov for produkter med fokus på brugervenlighed. Hos den østrigske mobiltelefonproducent lægger man stor vægt på, at der er tænkt på målgruppen hele vejen i design og udvikling af telefonerne. Derfor er designet af produkterne baseret på et stort kendskab til de ældre brugeres behov. Og mobiltelefonerne inkluderer udelukkende de tekniske muligheder, som den ældre målgruppe efterspørger. Emporia Telecom har 65 medarbejdere. Udvikling af mobiltelefoner til ældre har meget stor betydning for Emporia Telecom, som derfor også har en stor udviklingsafdeling, der består af ca. 39 pct. af medarbejderne.