Om Emporia

Emporia mobiltelefoner til ældre
I en verden, hvor al kommunikation er præget af den teknologiske udvikling, kan det efterhånden være svært at finde en mobiltelefon uden masser af komplicerede menuer og funktioner. Det betyder desværre, at der er mange ældre, som føler sig fortabt i denne nye og multifunktionelle verden. Ud fra dette har emporia Telecom valgt en produktfilosofi om atter at gøre kommunikationen tilgængelig for alle.   

emporia mobiltelefonerne lever naturligvis op til de højeste kvalitetsstandarder, men kriteriet er, at brugerne skal kunne forstå og benytte mobiltelefonerne, primært med funktioner som opkald og sms.

Målgruppe for emporia mobiltelefoner:
emporia har vedvarende rettet produktudviklingen mod forbrugere over 60 år, der ønsker enkel telefoni. Netop denne målgruppe, som ofte følger sig magtesløse overfor de traditionelt udbudte mobil-produkter, er gennem længere tid blevet ignoreret af teleudbyderne. Det kan være folk, der har motoriske problemer eller måske står som helt nye brugere af mobiltelefoner. Her er der brug for simpel teknik og enkel betjening, som også skal være indbydende at bruge. 

De grundlæggende værdier for emporia er:
• Mobiltelefoner som er nyskabende med fokus på påbrugervenlighed
• Mobiltelefoner hvor ergonomi er i højeste kvalitet
• Mobiltelefoner som er gennemførte til mindste detalje
• Mobiltelefoner i enkelt og flot design

60+ generationen er en af de hurtigst voksende målgrupper i dag. For at sikre, at emporia telecom fortsat lever op til den ældre generations behov og ønsker, udvides produktsortimentet konstant med fremsynede mobiltelefoner af høj kvalitet, som er specielt udviklede til at kunne dække målgruppens behov.

Emporia Telecom, som blev grundlagt i 1991, er en østrigsk familievirksomhed med hovedkvarter i Linz. Virksomheden markedsfører mobiltelefonerne i 19 lande verden over.

emporia telecom produkter distribueres og forhandles af Tele Call Danmark, som har tilgængelig telefoni, -også til ældre og handicappede som speciale.

Mobiltelefoner til ældre fra emporia:
Udvalget af mobiltelefoner til ældre fra emporia består af:
emporia ELEGANCE
emporia SOLID
emporia LIFE plus
emporia TALK
emporia TALK premium
emporia TIME
emporia tilbehør
Klik på teksten herover for at se mere om produkterne fra emporia Telecom